homeonze zorgverlenershuisartsenpraktijk Hoffmans

Wij zijn Elsa!

In Noordwest Apeldoorn wordt met diverse partners op het niveau van individuele patiëntenzorg intensief samengewerkt. Dit zijn o.a. Huisartsen Regio Apeldoorn (HRA), Huisartsen Organisatie Oost Gelderland (HOOG), Maatschappelijke dienstverlening Veluwe (MD Veluwe) en het reguliere verwijsnetwerk. In een juridisch samenwerkingsverband van huisartsen, Fysiomare, BENU apotheek Kerschoten, podotherapie Hurenkamp, De Dietheek en thuiszorgorganisatie de Zorgmensen wordt op een meer structurele wijze samengewerkt. Deze samenwerking is gericht op het ontwikkelen en aanbieden van geïntegreerde eerstelijns zorg én op huisvesting.

 

De Groene Hoven: Huisartsen, Apotheek en therapeuten onder één Dak!

gezondheidscentrum De Groene HovenGezondheidscentrum de Groene Hoven
Waar ooit het verzorgingshuis gevestigd was, is nu een modern gezondheidscentrum ontstaan dat aan alle eisen van de huidige gezondheidszorg voldoet. Het is in onze ogen een fraai eerstelijnscentrum geworden waarin meerdere disciplines werkzaam zijn:

Apotheek de Groene Hoven (nr 161) heeft de service uitgebreid met een uitgifte-automaat.

Fysiomare (fysiotherapie en manuele therapie) en Podotherapie Hurenkamp werken op nummer 165 gezamenlijk aan het verbeteren van de zorg. Hier is sinds kort ook Zeker Thuis praktijk voor Ergotherapie gevestigd.

Diëtheek: de diëtist is op enkele dagdelen in het pand werkzaam.

Thuiszorgorganisatie de Zorgmensen: heeft zich gevestigd in een ruimte van de apotheek op nummer 161.

In de toekomst zullen ook andere disciplines zich in ons centrum vestigen.

Gezondheidscentrum de Groene Hoven staat voor “Persoonlijke zorg in een deskundig en goed georganiseerd centrum”. Dit betekent voor u dat dezelfde zorg en de vertrouwde gezichten blijven. Daarnaast kunnen we door de directe samenwerking met de andere zorgverleners nog beter en efficiënter voor u aan het werk. De bovenstaande disciplines zijn allemaal onderdeel van het eerstelijnscentrum, samengevoegd in de stichting ELSA.

Huisartsen:
Hoewel we diverse dingen gezamenlijk zullen gaan doen, blijft u gewoon ingeschreven bij uw eigen huisartsenpraktijk.

U houdt dus uw eigen huisarts!

U krijgt ‘s ochtends, zoals u gewend bent, de assistente van uw eigen huisarts aan de telefoon voor het maken van een afspraak. De telefoonnummers van de huisartsen worden niet gewijzigd. De naam Prinsenpark zal wel verdwijnen.
Maandag 19 december 2016 zal er voor het eerst spreekuur gehouden worden op de nieuwe locatie. De datum van de officiële en feestelijke opening wordt nog bekend gemaakt.

 

 

Zorginitiatieven voor Zilveren Kruis verzekerden

Samen met artsen en ziekenhuizen heeft Zilveren Kruis gekeken hoe de toegang tot veel voorkomende behandelingen verbeterd kan worden en gezocht naar manieren om nieuwe, betere behandelmethodes toe te passen. Zilveren Kruis biedt advies, bemiddeling en ondersteuning op het gebied van: psychische zorg, kanker, zwangerschap en geboorte, hart- en vaatziekten en gewrichtsaandoeningen. Kijk voor meer informatie op de website van Zilveren Kruis bij zorginitiatieven.